5 exempel

på användning

01

Digitalt visitkort

Med er företagsprofil i SalesByte blir första intrycket efter att en kund gjort intresseanmälan otroligt mycket mer personligt och säljande. Direktkoppla ert leadformulär eller skicka iväg det digitala visitkortet manuellt på 20 sekunder. Ni bestämmer vad ni vill att Salesbyte skall förmedla i form av kontaktuppgifter, kalender, produktinformation med mera. Målet är att öka konverteringen från lead till aktiv kunddialog.

02

Erbjudande, erbjudande & erbjudande

Kunden kommer bli överraskad av hur enkelt och tryggt ni hanterar köpresan för dem. Dokument så som affärsförslag, bilder, ritningar med mera struktureras enkelt så att kunden alltid har dem nära till hand för diskussion med tex partner. Om ni vill håller automationen dialogen varm så att ni inte missar timingen i er uppföljning. SalesByte optimerar när på dygnet kunden är som mest nåbar.

03

Retargeting för kunddialog

När er kund får tillgång till Salesbyte startar även den skräddarsydd retargeting om ni så önskar. Personliga och informativa meddelande gör att kunden återgår till informationen och kommer till sitt beslut. Systemet kan även koppla på annonsering på sociala medier samt Google. Allt för att just ert bolag skall synas i kundens vardagsbrus!

Bästa sättet att förstå Salesbyte är att se det.

 

04

Struktur i kundprojektet

Installerar ni varor eller tjänster hos er kund? Då är Salesbyte det perfekta stödet för att hantera dialogen och kundens dokument på ett och samma ställe.

 

05

Avslutssigneringar

Med SalesByte har ni inte bara trygg avtalssignering med BankID och Sign On Screen utan kan även komplettera med enklare e-signeringar som behöver göras längs med kundresan. På ett klick kan ni tex be om ett godkännande av kunden gällande en leverans eller ett helt projekt så som ett fönsterbyte eller liknande.