Från receptionen,

till digital affär!

Ta era nyfikna besökare i receptionen vidare, till att bli betalande kunder. Automatiska lead nurturing via SMS och sociala medier gör all skillnad för er effektivitet!

Gå inte miste om fler affärer! Ta tillfället i akt att knyta samman upplevelsen för kunden. SalesByte är den enkla lösningen för er utan att ni behöver byta affärssystem eller arbetssätt. 

5X högre konvertering

Fungerar det? Absolut! Vi har sett upp till 480% högre konverteringsgrad för som använt sig av Salesbyte för att paketera och leverera sitt erbjudande till potentiella kunder.

Dynamiska priser gör att ni aldrig blir för gamla!

När ni väljer att ge er kund tillgång till kundplattformen är upp till er. Från den stunder har dock kunden tillgång till allt som behövs för att avsluta affären. Med e-produkter är det ni erbjuder alltid aktuellt för kunden att kunna skriva på. Inga fler PDF-mallar med utgångsdatum!

80% av era affärer...

Våra studier visar att de flesta bolag tyvärr inte följer upp tillräckligt väl på sina potentiella kunder. Faktum är att 80% av affärerna kommer in först efter fem uppföljningar. Detta medför att man förlorar många affärer per år. SalesByte hjälper er att båda göra en automatisk och personlig uppföljning samt underlättar för personalen att ta tag i den manuella uppföljningen.

konvertering

% Öppningsgrad

Från lead till avslut.

Snabbare. Effektivare.

Låt Salesbyte Engagement skapa fler och snabbare affärer åt er. Varje steg i processen blir enklare!

Prova gratis!