Fungerar vi för b2b?

B2B såväl som B2C bygger på personlig kontakt och tillit. Därför använder flertalet av våra kunder systemet även för sin försäljning B2B. Bolag gör inte affärer… människor på bolag gör affärer.

Ta tillfället i akt att knyta samman upplevelsen för kunden. SalesByte är den skalbara lösningen för er utan att ni behöver byta affärssystem med mera.

Stärkt dialog

Att få en bra start på kundkontakten är oerhört viktigt. Ledande e-handlare stärker idag sin befintliga dialog samt skapar säljande och 100% automatiserad uppföljning på inkommande förfrågningar och utgående erbjudanden mot kund.

Alltid där för kunden!

När ni väljer att ge er kund tillgång till kundplattformen är upp till er. Från den stunder har dock kunden tillgång till allt som behövs för att avsluta affären. Låt den tid er representant spenderat med kunden spela roll. 

Gör ni uppföljning?

Våra studier visar att de flesta bolag tyvärr inte följer upp tillräckligt väl på sina potentiella kunder. Detta medför att man förlorar många affärer per år. SalesByte hjälper er att båda göra en automatisk och personlig uppföljning samt underlättar för personalen att ta tag i den manuella uppföljningen.

verktyg #1 konvertering

Med SalesBytes programmerbara digitala rum ger ni inte bara samma fina service under initial dialog, som ni idag gör, utan ni gör det i ett digitalt rum där kontentan av samtalen enkelt har sammanställts. Låt sedan den inbyggda lead nurturingen via hjälpa er säljare att och avsluta affären. Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni enkelt stärker er säljprocess fram mot avslut. Implementationen ingår!

30 dagar gratis!

Prova systemet gratis i 30 dagar. Vi står för allt arbete!

Vi tar er vidare!

Våra experter är här för att ge er initiala råd, samt utan kostnad ta fram er kundplattform så att ni kan prova på kraften.

Johan Nihleen

Johan Nihleen

Kundkontakt

+46 707 20 36 20
johan@salesbyte.se