E-signering som faktiskt hjälper kundresan framåt!

 

 

Med SalesByte Bundlr samlar ni allt material mellan er och kunden på ett och samma ställe. Slipp olika system för e-signering, lagring mm. Upplev det moderna och billiga sättet att hantera fler affärsmöjligheter med er befintliga säljorganisation. Självklart får ni en nyckelfärdig lösning helt och håller med er branding.

*14 dagar kostnadsfritt. Ingen bindningstid och inget kreditkort behövs!

Tillgängligt 24/7

Kunden har tillgång till ert digitala rum, 24/7 i mobilen och datorn. Detta möjliggör att även er kontakts sambo/familj kan ta del av erbjudandet. En nyckel för att komma till avslut!

AI & Automation

Låt den digitala säljassistenten ge dig notiser om när kunden är aktiv samt automatiskt hjälpa er med uppföljning. Självklart styr ni över text och tonalitet för att ge kunden rätt upplevelse.

Signerat. Signerat. Signerat

Ni väljer när ett eller flera dokument skall signeras av kunden. Välj mellan BankID, signering på skärmen eller en enkel digital bekräftelse.

En lönsam affär på flera sätt.

 

extra tidsåtgång för er

sparad tid per kund

gånger snabbare svar från kund

% Mer försäljning

k

Allt-i-ett för kunden

Att ge kunden den goda servicen av att ständigt ha sina dokument, bilder, kontaktuppgifter mm på ett och samma ställe är oslagbar. Inga fler missförstånd eller borttappade PDFer.

w

Chatta

Chatt är det mest effektiva sättet att kommunicera med en potentiell kund, eller en kund ni har ett projekt med. Glöm långa mail, och spara tid med ökad kundnöjdhet.

Looking good!

Att se professionell ut är viktigt. Inte bara genom bra bemötande på ett hembesök utan även efter det. Allt du behöver finns färdigt i systemet, och du är igång på ett kick! 

Uppföljning är det roligaste som finns!

80% av era affärer kommer in efter fem uppföljningar. Hur många gör ni? Vårt system är beprövat, datadrivet och ger uppföljning fram till affär utan extra personal eller ändrade rutiner.

JOBBA SMARTARE. inte mer.

  • En gemensam mapp för er och kunden.
  • Smart automatisk uppföljning.
  • En oslagbar kundupplevelse.
  • Trygg e-signering för båda parter
  • Professionellt.
  • Driftsäkert.

Låt oss skapa magi ihop.
Säg hej till vår kundtjänst I CHATTEN!