Hej!

Oavsett om du är drake eller bara nyfiken är det trevligt att just du besöker oss. Klicka nedan för att få ett demoutskick.

Automatiserad uppföljning

sänker tröskeln och tar kund till köp

SalesByte Tailwave är beprövat, datadrivet och löser uppföljning på era kunddialoger, fram till affär utan extra personal eller ändrade rutiner. Ert dolda affärsvärde är värt miljonbelopp. SalesByte tar hem affären åt er!

Oslagbar kundservice, och säljmöjlighet

Att ge kunden en sammanfattning med en eller flera varukorgar skapar inte bara en oslagbar känsla av servicenivå, utan ger även er som bolag ett lead att följa upp på. I SalesByte kan ni enkelt göra just detta utan att det tar dyrbar tid för er.

Automation & Conversion Tracking

Låt vår AI-robot hjälpa er med uppföljning baserad på ackumulerad kunddata och dagtyper. 50% av era kunder fångas först efter 48 timmar under den automatiska uppföljningen. Kunder som annars glömt er! 

Sömlöst integrerat med er E-handel

Ni behöver inte oroa er för uppdaterade produktpriser, lagerstatus med mera. Koppla på er e-handelsplattform till Salesbyte och allt sköts automatiskt.

JOBBAr SMARTARE Hela vägen till kassan.

SalesByte ger er kund ett digitalt gränssnitt baserat på den mest effektiva säljpsykologin. Ihop med den inbyggda konverteringsmotorn skapas fler, och snabbare affärer. Kör fristående, eller integrera er befintliga betallösen och ERP.

Automatiserade flöden skapar affärer

Oavsett om kunden lagts in manuellt eller skapats automatiskt från er hemsida sker uppföljningen helt automatiserat. Smarta funktioner som dagtyp ihop med historisk kunddata optimerar tiden för utskicken för att skapa så hög öppningsgrad som möjligt. Oftast snudd på 100%

Låt oss skapa magi ihop.
Boka en demo!