Kundtjänst som intäktspost!

Att konkurrera med snabba leveranser och låga priser är inte längre tillräckligt för att stå ut i mängden av e-handlare på marknaden. Med SalesBytes digitala rum kan er kundtjänst på ett enkelt sätt bundla produkter som passar utefter den behovsprofil kunden angivit. Kunden får en personlig och oerhört selekterad kundkorg skickad till sig. Ni får högre ROI genom den inbyggda nurturing-modellen i SalesByte.

Ta tillfället i akt att knyta samman upplevelsen för kunden. SalesByte är den enkla lösningen för er utan att ni behöver byta e-handelssystem med mera. Koppa upp vårt digitala rum mot ert Google-shopping feed.

Stärk dialogen

Att få en bra start på kundkontakten är oerhört viktigt. Ledande e-handlare stärker idag sin befintliga dialog samt skapar säljande och 100% automatiserad uppföljning på inkommande telefonsamtal där kunden frågat efter produktråd.

Nå kunden framför Netflix!

Låt den tid ni spenderade i telefon med kunden spela roll!

När ni väljer att ge er kund tillgång till kundplattformen är upp till er. Från den stunden har kunden tillgång till allt som behövs för att avsluta köpet. Ge kunden möjligheten att framför Netflix, vid middagsbordet, på jobbet, på bussen både påminnas och ta köpbeslut om just ert erbjudande.

Gör ni uppföljning?

Våra studier visar att de flesta bolag tyvärr inte följer upp tillräckligt väl på sina potentiella kunder. Faktum är att hälften av alla som jobbar med sälj gör max en uppföljning, och siffran är ännu dystrare om man ser till uppföljning av kundtjänstsamtal. Detta medför att ni förlorar många affärer per år. SalesByte hjälper er att båda göra en automatisk och personlig uppföljning samt underlättar för personalen att ta tag i den manuella uppföljningen.

verktyg #1 för distanssälj

När en kund tar kontakt med er kundtjänst är det skarpt läge och ett problem finns. Ett problem ni skall lösa! Med SalesBytes digitala rum ger ni inte bara samma fina service under samtalet, som ni idag gör, utan ni gör det i ett digitalt rum där kontentan av samtalet enkelt har sammanställts. Låt sedan den inbyggda lead nurturingen via SMS/email samt sociala medier agera säljare åt er och avsluta affären. Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni enkelt stärker er säljprocess fram mot avslut. Implementationen ingår!

30 dagar gratis!

Prova systemet gratis i 30 dagar. Vi står för allt arbete!

Vi tar er vidare!

Våra experter är här för att ge er initiala råd, samt utan kostnad ta fram er kundplattform så att ni kan prova på kraften.

Johan Nihleen

Johan Nihleen

Kundkontakt

+46 707 20 36 20
johan@salesbyte.se