el-Kundtjänst som konkurrerar!

Inom energimarknaden kan ROI öka för kundtjänst och TM! Följ upp på samtal med era erbjudande på hemsidan, skicka en offert eller jobba för avtalsförnyelse. Oavsett vilket ni främst använder SalesByte för innebär det mycket snabbare återkoppling och avslut från kunden samt minskad administration. Er nya kundplattform samt automatiska lead nurturing via SMS och sociala medier gör all skillnad!

Gå inte miste om fler affärer! Ta tillfället i akt att knyta samman upplevelsen för kunden. SalesByte är den enkla lösningen för er utan att ni behöver byta affärssystem och växel/dialer. Allt ni behöver göra är att förse oss med ert marknadsmaterial!

Stärk dialogen

Att få en bra start på kundkontakten är oerhört viktigt. Ledande aktörer inom B2C stärker idag sin befintliga dialog samt skapar säljande och 100% automatiserad uppföljning på alla sina telefonsamtal.

Netflix-mode!

När ni väljer att ge er kund tillgång till kundplattformen är upp till er. Från den stunder har dock kunden tillgång till allt som behövs för att avsluta affären. Låt den tid ni spenderade i telefon med kunden spela roll. Ge kunden möjligheten att framför Netflix, ihop med eventuell sambo, ta köpbeslut om just ert erbjudande. Den som står på befintligt avtal är den som skriver på.

Gör ni uppföljning?

Våra studier visar att de flesta bolag tyvärr inte följer upp tillräckligt väl på sina potentiella kunder. Detta medför att man förlorar många affärer per år. SalesByte hjälper er att båda göra en automatisk och personlig uppföljning samt underlättar för personalen att ta tag i den manuella uppföljningen.

% Ökad försäljning

% Öppningsgrad

verktyg #1 för distanssälj

När en kund tar kontakt med er kundtjänst är det skarpt läge och ett problem finns. Ett problem ni skall lösa! Med SalesBytes digitala rum ger ni inte bara samma fina service under samtalet, som ni idag gör, utan ni gör det i ett digitalt rum där kontentan av samtalet enkelt har sammanställts. Låt sedan den inbyggda lead nurturingen via SMS/email samt sociala medier agera säljare åt er och avsluta affären. Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni enkelt stärker er säljprocess fram mot avslut. Implementationen ingår!

30 dagar gratis!

Prova systemet gratis i 30 dagar. Vi står för allt arbete!

Vi tar er vidare!

Våra experter är här för att ge er initiala råd, samt utan kostnad ta fram er kundplattform så att ni kan prova på kraften.

Johan Nihleen

Johan Nihleen

Kundkontakt

+46 707 20 36 20
johan@salesbyte.se