Från kunddialog,

till elavtal!

Inom energimarknaden kan ROI öka för kundtjänst och TM! Följ upp på samtal med era erbjudande på hemsidan, skicka en offert eller jobba för avtalsförnyelse. Oavsett vilket ni främst använder SalesByte för innebär det mycket snabbare återkoppling och avslut från kunden samt minskad administration. Er nya kundplattform samt automatiska lead nurturing via SMS och sociala medier gör all skillnad!

Gå inte miste om fler affärer! Ta tillfället i akt att knyta samman upplevelsen för kunden. SalesByte är den enkla lösningen för er utan att ni behöver byta affärssystem och växel/dialer. Allt ni behöver göra är att förse oss med ert marknadsmaterial!

5X högre konvertering

Fungerar det? Absolut! Vi har sett upp till 480% högre konverteringsgrad för som använt sig av Salesbyte för att paketera och leverera sitt erbjudande till potentiella kunder under eller efter ett telefonsamtal.

Erbjud enligt spotpriset!

När ni väljer att ge er kund tillgång till kundplattformen är upp till er. Från den stunder har dock kunden tillgång till allt som behövs för att avsluta affären. Med e-produkter är det ni erbjuder alltid aktuellt för kunden att kunna skriva på. Inga fler PDF-mallar med utgångsdatum!

Gör ni uppföljning?

Våra studier visar att de flesta bolag tyvärr inte följer upp tillräckligt väl på sina potentiella kunder. Detta medför att man förlorar många affärer per år. SalesByte hjälper er att båda göra en automatisk och personlig uppföljning samt underlättar för personalen att ta tag i den manuella uppföljningen.

konvertering

% Öppningsgrad

verktyg #1 för distanssälj

När en kund tar kontakt med er kundtjänst är det skarpt läge och ett problem finns. Ett problem ni skall lösa! Med SalesBytes digitala rum ger ni inte bara samma fina service under samtalet, som ni idag gör, utan ni gör det i ett digitalt rum där kontentan av samtalet enkelt har sammanställts. Låt sedan den inbyggda lead nurturingen via SMS/email samt sociala medier agera säljare åt er och avsluta affären. Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni enkelt stärker er säljprocess fram mot avslut. Implementationen ingår!

30 dagar gratis!

Prova systemet gratis i 30 dagar. Vi står för implementationen!