Ring ring!

Kundens telefon ringer, någon presenterar ett erbjudande och försöker beskriva alla USPar. En bråkdel går fram!

Rösten är allt telefonförsäljaren har att tillgå. Med SalesByte kan ni via er dialer visuellt under, eller efter, samtalet komplettera med oslagbar information för kunden. Låt dem se och läsa om det som de bara hört om hittills. Lead nurturing via SMS/email samt sociala medier konverterar kunden automatiskt efter det, eller håller erbjudandet varmt till er manuella uppföljning.

Ta tillfället i akt att knyta samman upplevelsen för kunden. SalesByte är den enkla lösningen för er utan att ni behöver byta affärssystem med mera.

Första öronkastet

Att få en bra start på kundkontakten är oerhört viktigt. Att använda rösten ger bara en bråkdel av den styrka man har som säljare. Låt kunden känna tillit genom att de får se vem de har kontakt med, samt att all information om erbjudandet presenteras på ett säljande sätt.

Ett, två tre...

Har ni flera versioner av ert erbjudande? Inga problem. I kundplattformen finns så kallade dealboxes som ni fyller med respektive erbjudande. Det kan vara via PDF-dokument eller e-handelsprodukter som kunden kan klicka hem.

Gör ni uppföljning?

Våra studier visar att de flesta bolag tyvärr inte följer upp tillräckligt väl på sina potentiella kunder. Detta medför att man förlorar många affärer per år. SalesByte hjälper er att båda göra en automatisk och personlig uppföljning samt underlättar för personalen att ta tag i den viktiga manuella uppföljningen.

verktyg #1 för konsumentsälj

Vi vet att aktiv försäljning inte är att slänga fram pennan på avtalet. Det är hårt arbete som sträcker sig mellan prospekteringsfasen till ett avtalsförfarande. Därför är e-signeringen bara en del av det totala värde SalesByte erbjuder dig och er kund. Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni enkelt stärker er säljprocess fram mot avslut. Implementationen ingår!

30 dagar gratis!

Prova systemet gratis i 30 dagar. Vi står för allt arbete!

Vi tar er vidare!

Våra experter är här för att ge er initiala råd, samt utan kostnad ta fram er kundplattform så att ni kan prova på kraften.

Johan Nihleen

Johan Nihleen

Kundkontakt

+46 707 20 36 20
johan@salesbyte.se