från provträning, till gymkort!

Varje provträning, kundförfrågan eller utgående säljsamtal innebär investerad tid och en potentiell intäkt. SalesByte hjälper er med upp till 5 gånger högre konvertering, utan extra tid.

Med SalesByte kompletterar ni tex provträningen med oslagbar information för kunden, samt viktigast av allt en tydlig köpväg för att skapa ett abonnemang hos er. Lead nurturing samt sociala medier konverterar kunden automatiskt, eller håller erbjudandet varmt till er manuella uppföljning.

Ta tillfället i akt att knyta samman upplevelsen för kunden. SalesByte är den effektiva lösningen som ger ert lead möjligheten att bli kund precis just när hen är redo!

5X högre konvertering

Fungerar det? Absolut! Vi har sett upp till 480% högre konverteringsgrad för de gymföretag som använt sig av Salesbyte för att paketera och leverera sitt erbjudande till potentiella kunder.

Ett, två tre...

Har ni flera versioner av ert erbjudande? Inga problem. Ge kunden alternativen som passar och låt hen välja i lugn och ro. Kanske tas beslutet på löprundan, bussen eller i soffan på kvällen. 

Gör ni uppföljning?

Våra studier visar att de flesta bolag tyvärr inte följer upp tillräckligt väl på sina potentiella kunder. Detta medför att man förlorar många affärer per år. SalesByte hjälper er skapa en automatisk och personlig uppföljning samt underlättar för personalen att ta tag i en eventuell manuell återkoppling.

verktyg #1 för konsumentsälj

Vi vet att aktiv försäljning inte är att slänga fram pennan på ett avtal. Därför är e-signeringen bara en del av det totala värde SalesByte erbjuder er och kunden. Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni enkelt stärker er säljprocess fram mot avslut. Implementationen ingår!

30 dagar gratis!

Prova systemet gratis i 30 dagar. Vi står för implementationen!