Fler och snabbare affärer med,

Uppföljning med rätt budskap, till rätt person, vid rätt tillfälle

Ta ert sälj till nästa nivå genom att hålla er offert top of mind!

Salesbyte AI säkerställer att ni aldrig mer missar timing i uppföljningen och att ni finns där för kunden precis när det behövs. Och förresten… allt tar dig 30 sekunder.

Små medel. Löser stora problem.

 

Undvik klassiska fallgropar i säljet så som missade uppföljningar, obesvarade frågor och icke-primära distributionskanaler.

Kunden

“Löser leverantören mitt behov?”

Ett överflöd av information sänker kundens intresse för ert erbjudande. Jobbar ni också med flersidiga PDF-mallar där prissättning blandas ihop med juridik och säljmaterial?

Säljaren

“Kunderna svarar ju inte ens”

Att hitta rätt nivå av uppföljning är bland det svåraste i en säljprocess. Vilken information från tidigare samtal skall användas? Även en sanity check om kunden tagit del av det säljaren skickat över är på sin plats.

Chefen

“Gör vi den uppföljning som krävs?”

Gör medarbetarna det som behövs? KPI-erna idag kanske handlar mer om offereringsvolym över lag, snarare än hur pipeline faktiskt mår. Bli en del av arbetet att få kunden i rörelse.

% Öppningsgrad

% Ökad hitrate

gånger snabbare signering

Dag att komma igång

Engagera

På en minut förvandlas din offert/avtal till ett attraktivt och säljande erbjudande som presenteras för kunden på er e-plattform. Tillgänglig 24/7 i mobilen och datorn.

Säljautomation

Låt den digitala säljassistenten ge dig notiser om när kunden är aktiv samt automatiskt hjälpa till med en engagerande uppföljning. VAD säljer NÄR?

Inga fler PDF-mallar

Glöm PDF-mallar som aldrig passar för den specifika kunden. Välj istället vilka moduler ni vill skall sälja ert avtal.

k

Bindande signaturer

Låt kunden känna tryggheten av att signera med BankID. Fullt juridiskt bindande samt självklart med en kopia till inkorgen.

w

Tillgänglighet

Erbjudandet kunden anpassade kontaktvägar till era säljare. Direktkontakt eller “ring mig-funktion” är två av möjligheterna.

Rapportering till ert CRM

Er kunds aktiviteter kring offerten så som öppning- och läsgrad med mera loggas kontinueligt och finns tillgängligt i realtid, i ert befintliga CRM.

Vad skiljer oss från signeringstjänster? 

💰

Vi vet att aktiv försäljning inte är att slänga fram pennan på avtalet. Det är hårt arbete som sträcker sig mellan prospekteringsfasen till ett avtalsförfarande. Därför är e-signeringen bara en del av det totala värde SalesByte erbjuder dig och er kund. Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni enkelt stärker er säljprocess fram mot avslutet, dvs en juridiskt bindande e-signering. 

SalesByte AI

📈

 SalesByte förstår vad det är som får er kund till avslut. Vilken information och timing som genererar mest affärer. Salesbyte Tracking samlar på sig hundratals datapunkter under er offerts livslängd som ihop med alla era tidigare offerter analyseras av Salesbytes algoritmer för att den automatiska uppföljningen skall rikta in sig mot kunden med rätt budskap och rätt timing. Luta er tillbaka och ta del av den ökade försäljningen!

Låt oss skapa magi ihop.
Börja med ett hej!