Det som är nytt!

Oktober

Signering med BankID

E-signeringen sker nu med BankID. BankID är den marknadsledande tjänsten för säker elektronisk identifiering. Alla privatpersoner som har svenskt personnummer kan skaffa BankID genom en av de banker som är utfärdare. Idag är det hela 8 miljoner svenskar som använder BankID för att göra transaktioner och legitimera sig över internet hos banker, företag, kommuner och myndigheter som Skatteverket, Försäkringskassan och CSN.

Förbättrad laddningsskärm

Laddningsskärmen har fått ett modernare utseende och inkluderar nu företagslogo.

Förbättrad USP-modul

Utseendet på USParna är ändrat för att förstärka budskapet.

Ny modul - Personligt meddelande

Nu har du som säljare möjligheten att skicka med ett personligt meddelande till kunden. Meddelandet ligger med som en fristående modul i kundens gränssnitt. Vi rekommenderar att man håller sig under 300 tecken för att meddelandet inte skall ta för lång plats. Meddelandefunktionen för dig som säljare finns i formuläret där ni skapar ett utskick.

Ny modul - Läs mer

Läs mer är tänkt att vara russinen ur den kaka som offerten utgör. Till att börja med är det låst till fyra “produkter” men i framtiden kommer det finnas möjlighet att ha flera valbara moduler på de fyra valbara platserna.

Ny modul - Referens

En kort text och bild som beskriver en nöjd kund, eller en rating från tex TrustPilot. I framtiden kommer det finnas möjlighet till att ha flera valbara referenscase.

Ny modul - Tidslinje

Syftet är att beskriva vad som händer för kunden efter att de har e-signerat. 

Lagring av offert och påskrift i kundgränssnitt

Efter att en kund har signerat finns det påskrivna avtalet kvar i gränssnittet så att kunden kan komma åt det via sin länk.

Ny footer

Länkarna som tidigare fanns under menyknappen är nu flyttade till footern.

September

SMS till säljare vid vunnen affär

Direkt efter att en kund signerat sin offert skickas det iväg ett SMS till ansvarig säljare.

SMS till säljare vid signerat projektgodkännande

Direkt efter att en kund signerat ett projektgodkännande skickas det iväg ett SMS till ansvarig säljare.

SMS till säljare vid anmärkning

Om kunden skriver en anmärkning i flödet för projektgodkännande skickas det iväg ett SMS till ansvarig säljare. Själva anmärkningen lagras på kundkortet i användargränssnittet.

Kontakta supporten

Supportformulär