Återförsäljare

Möt Våra partners

Vi samarbetar med flertalet techplattformar och konsulter. Vissa är experter på SalesByte, andra integrerar vi med eller så är de rena återförsäljare.

FÅ rabatt via en partner

Nedan hittar ni de flesta av våra partners eller integrationer. Kontakta oss om du är kund hos en av våra partners så får du del av deras rabatt, eller om du helt enkelt är intresserad av deras erbjudande ihop med SalesByte.

Kundtjänstplattform

Vill du ge dina besökare på hemsidan ett personligt bemötande, effektivisera dina kundserviceärenden eller skapa fler affärer online? Imbox tjänster är framtagna för att ge riktiga människor, riktigt bra service.

Betallösningar

Erbjuder alla populära betalningsmetoder i en Checkout. Det betyder valfrihet för dina kunder, alla betalningar samlade på ett ställe och högre konvertering.

 

Telemarketing

Stöttar er i hela eller delar av er säljprocess. De sköter mötesbokning, direktförsäljning eller support och hanterar era kunder med effektivitet och kvalitet

Betallösningar

Briqpay fokuserar på att skapa användarvänliga flöden vid försäljning mellan företag. Oavsett om ni bedriver försäljning via B2B e-handel, i fysisk butik eller över mejl & telefon hjälper vi er skapa användarvänliga kundflöden och eliminera manuell hantering i processen.

E-handelsbyrå

När E-handelsfrågor tar för mycket av er tid och när kraven på kvalitet, lönsamhet och kunskap växer. Då finns vi här och erbjuder tjänster inom e-handel, drift, konsultation, design samt andra e-handelsfrågor.

E-handelsbyrå

Vi erbjuder produktion och rådgivning inom e-handel, design, utveckling och hosting. Låt oss bygga din hemsida. Vi erbjuder design, utveckling, hosting och rådgivning. SEM och SEO.

Betallösningar

Det är det smidigaste sättet att öka din försäljning och ditt ordervärde. Du får alltid betalt av Klarna, alltmedan dina kunder betalar oss vid ett senare datum. Det blir inte enklare än så.

E-signering

Idag använder nästan alla svenskar BankID och känner sig trygga med det. Och tusentals företag har integrerat BankID i sina tjänster. Gör det du också. Då får du säker, snabb och uppskattad identifiering som används av över 8 miljoner svenskar..

Branschorganisation

Våra 3 700 medlemsföretag ser till att funktioner som vatten, el, värme, kyla, ventilation, larm och fiber fungerar i byggnader och verksamheter. I företagen finns omkring 56 000 medarbetare..

Vill ni bli vår nya partner?Klicka här!