Bygga hus.

Livets största köp!

Att bygga hus är med största sannolikhet det största köpet er kund någonsin kan ställas inför. Det är också en djungel! SalesByte hjälper er i egenskap av att det är en digital mapp mellan er och kunden, oavsett vart i er affärsrelation ni befinner er. Skicka en offert, skicka flera alternativ, revidera, ritningar, bygglov. Ja allt det där hanteras enkelt i plattformen och kunden kan i lugn och ro ta del av informationen, samt e-signera det som så skall.

Ta tillfället i akt att knyta samman upplevelsen för kunden. SalesByte är den enkla lösningen för er utan att ni behöver byta affärssystem med mera.

Första ögonkastet

Att få en bra start på kundkontakten är oerhört viktigt. Därför kan ni koppla på ert leadformulär på hemsidan med SalesByte. Ni kommer då garanterat ge kunden en direkt och bra start på sin resa med er. Samma funktion används med enkelhet för en trevlig uppföljning på inkommande telefonsamtal där kunden frågat efter tex prisestimat.

Tillgång när det passar!

När ni väljer att ge er kund tillgång till kundplattformen är upp till er. Det kan ske automatiskt med vår smarta algoritm, via ert leadformulär, eller så startar er säljare processen när en offert skall presenteras. Kunden får allt på ett ställe!

Gör ni uppföljning?

Våra studier visar att de flesta bolag tyvärr inte följer upp tillräckligt väl på sina potentiella kunder. Detta medför att man förlorar många affärer per år. SalesByte hjälper er att båda göra en automatisk och personlig uppföljning samt underlättar för personalen att ta tag i den viktiga manuella uppföljningen.

gånger snabbare svar från kund

% Ökad försäljning

sparade timmar per kunddialog

verktyg #1 för konsumentsälj

Vi vet att aktiv försäljning inte är att slänga fram pennan på avtalet. Det är hårt arbete som sträcker sig mellan prospekteringsfasen till ett avtalsförfarande. Därför är e-signeringen bara en del av det totala värde SalesByte erbjuder dig och er kund. Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni enkelt stärker er säljprocess fram mot avslut. Implementationen ingår!

30 dagar gratis!

Prova systemet gratis i 30 dagar. Vi står för allt arbete!

Vi tar er vidare!

Våra experter är här för att ge er initiala råd, samt utan kostnad ta fram er kundplattform så att ni kan prova på kraften.

Johan Nihleen

Johan Nihleen

Kundkontakt

+46 707 20 36 20
johan@salesbyte.se