Guidar er kund från förfrågan till affär!

Varje köpt B2C-lead, hemsideformulär eller mässdeltagare innebär investerad tid och en potentiell affär. SalesByte är verktyget för att konvertera från affärsmöjlighet till nöjd slutkund.

Med SalesByte kompletterar ni tex första kundkontakten med oslagbar information för kunden, samt viktigast av allt en tydlig väg framåt i processen. Lead nurturing samt sociala medier håller erbjudandet varmt under er manuella uppföljning.

Ta tillfället i akt att knyta samman upplevelsen för kunden. SalesByte är den effektiva lösningen som ger ert lead möjligheten att bli kund så snart hen är redo!

Hemsidelead

Ni väljer när SalesByte skall börja hjälpa er i kundresan. Den första möjligheten är att automatiskt eller manuellt ge kunderna ett personligt svar efter att hen fyllt i ert hemsideformulär. Presentera er dedikerade kundkontakt och kanske till och med instruktioner för nästa steg. Nu är ni och kunden på gång!

Affärsförslag, och revidering

Har ni flera versioner av ert erbjudande? Inga problem. Ge kunden alternativen som passar och låt hen välja i lugn och ro. Kanske tas beslutet på löprundan, bussen eller i soffan på kvällen. Våra studier visar att de flesta i branschen inte följer upp tillräckligt väl på sina potentiella kunder. Detta medför att man förlorar många affärer per år. SalesByte hjälper er skapa en automatisk och personlig uppföljning samt underlättar för personalen att ta tag i en eventuell manuell återkoppling.

Gör ni uppföljning?

Studier visar att de flesta bolag tyvärr inte följer upp tillräckligt väl på sina potentiella kunder. Faktum är att hälften av alla säljare gör bara en uppföljning vilket medför att ni som bolag förlorar många affärer per år. SalesByte hjälper er att båda göra en automatisk och personlig uppföljning samt underlättar för personalen att ta tag i den viktiga manuella uppföljningen.

Moduler för hela kundresan

Ni väljer själva vart SalesByte skall hjälpa er konvertera kunden vidare till nästa steg. Allt i harmoni med ert affärssystem!

^
Var snabbast på marknaden

SVAR PÅ LEADFORMULÄR

Kunden får välkomstmeddelande från en säljare inom några minuter från det att ert hemsideformulär fyllts i. Detta gör att ni är först på bollen oavsett om säljaren når kunden via telefon eller mail först flera timmar senare. Algoritmer ser till att rätt säljare matchas med kunden, och att ni tar täten.

^
Ta första samtalet

BOKA MÖTET

SalesByte hjälper er säljare att konvertera förfrågan till en faktisk dialog, oavsett om det handlar om ett webmöte eller hembesök.

^
Få kunden att inte kunna motstå

PRESENTERA ER OFFERT

Ge kunden en, eller flera offerter att välja mellan. Importera filerna enkelt från er nuvarande offertgenerator. De paketeras i ett snyggt och säljande gränssnitt!

^
Allt på ett ställe

REVIDERINGAR & TILLÄGGSFILER

Behöver offerten revideras, eller vill kunden ha mer information. Inga problem! Kunden får allt på samma ställe och behöver aldrig mer leta bland versioner i sin mailkorg.

^
Automatiskt stöd mot affär

AUTOMATION & E-SIGNERING

Med den smarta nurturing-modellen ser ni till att kunden har ert erbjudande top of mind hela vägen. Kanske tas beslutet med en partner i soffan framför Netflix? När kunden bestämt sig skriver hen på tryggt och enkelt med BankID. Ingen mer handpåläggning behövs!

^
Ta affären till leverans

YTTERLIGARE DOKUMENT?

Finns det ett steg två i er försäljning? Lägg upp fler dokument för visning och eventuell e-signering.

^
Håll kontakten

POST SALES

Att se kunden även efter ett köp är viktigt. Skicka ett tack, be om feedback eller erbjud tilläggsprodukter.

verktyg #1 för konsumentsälj

Vi vet att aktiv försäljning inte är att slänga fram pennan på avtalet. Det är hårt arbete som sträcker sig mellan prospekteringsfasen till ett avtalsförfarande. Därför är e-signeringen bara en del av det totala värde SalesByte erbjuder dig och er kund. Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni enkelt stärker er säljprocess fram mot avslut. Implementationen ingår!

30 dagar gratis!

Prova systemet gratis i 30 dagar. Vi står för allt arbete!