GUIDAR slutkund FRÅN FÖRFRÅGAN, 
TILL AFFÄR!

Varje hemsideformulär, mässdeltagare eller köpt B2C-lead, innebär investerad tid och en potentiell affär. SalesByte är verktyget för att konvertera från affärsmöjlighet till nöjd slutkund.

Med SalesByte kompletterar ni tex första kundkontakten med oslagbar information för kunden, samt viktigast av allt en tydlig väg framåt i processen. Lead nurturing samt sociala medier håller erbjudandet varmt under er manuella uppföljning.

SalesByte är den bevisat effektiva lösningen som ger ert lead möjligheten att bli kund så snart hen är redo!

 

Hemsidelead

Ni väljer när SalesByte skall börja hjälpa er i kundresan. Den första möjligheten är att automatiskt eller manuellt ge kunderna ett personligt svar efter att hen fyllt i ert hemsideformulär. Presentera er dedikerade kundkontakt och kanske till och med instruktioner för nästa steg. Nu är ni och kunden på gång!

Affärsmöjlighet

Har ni flera versioner av ert erbjudande? Inga problem. Ge kunden alternativen som passar och låt hen välja i lugn och ro. Kanske tas beslutet på löprundan, bussen eller i soffan på kvällen. Våra studier visar att de flesta i branschen inte följer upp tillräckligt väl på sina potentiella kunder. Detta medför att man förlorar många affärer per år. SalesByte hjälper er skapa en automatisk och personlig uppföljning samt underlättar för personalen att ta tag i en eventuell manuell återkoppling.

Projektfas

Under projektfasen går Salesbyte från att vara säljande till att bli ett administrativt verktyg för att minska risken för missförstånd mellan er och kunden. I vår digitala mapp kan både ni och kunden lägga upp bilder och dokument. Detaljbilder, produktblad, garantibevis, manualer. You name it! 

verktyg #1 för konsumentsälj

Vi vet att aktiv försäljning inte är att slänga fram pennan på ett avtal. Därför är e-signeringen bara en del av det totala värde SalesByte erbjuder er och kunden. Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni enkelt stärker er säljprocess fram mot avslut, och vidare. Implementationen ingår!

30 dagar gratis!

Prova systemet gratis i 30 dagar. Vi står för implementationen!