Guidar er kund till elektronisk signatur!

Känn kraften av personlig och automatiserad nurturing som gör att säljdialogen håller sig varm under hela säljcykeln, så att er kund ihop med eventuell partner kan ta sitt köpbeslut! Snabbare och med minskad administration för er. Ni lägger bara en minut per kund!

Att sälja tekniska varor till villaägare, så som värmepumpar, solceller, laddboxar, spa, fönster med mera, innebär rådgivning och professionell guidning för att kunna kunden skall kunna ta sitt beslut. 

Ta tillfället i akt att knyta samman upplevelsen för kunden. SalesByte är den enkla lösningen för er utan att ni behöver byta affärssystem med mera.

Säljande paketering!

När ni väljer att ge er kund tillgång till kundplattformen är upp till er. Det kan ske automatiskt, eller så startar er säljare processen när en offert skall presenteras. Kunden får allt på ett ställe som hen har tillgång till 24/7. Just denna enkelheten för kunden är en av nycklarna till er affär!

Första ögonkastet

Att få en bra start på kundkontakten är oerhört viktigt. Därför kan ni koppla på ert leadformulär på hemsidan med SalesByte. Ni kommer då garanterat ge kunden en direkt och bra start på sin resa med er. Samma funktion används med enkelhet för en trevlig uppföljning på inkommande telefonsamtal där kunden frågat efter tex prisestimat.

Gör ni uppföljning?

Studier visar att de flesta bolag tyvärr inte följer upp tillräckligt väl på sina potentiella kunder. Faktum är att hälften av alla säljare gör bara en uppföljning vilket medför att ni som bolag förlorar många affärer per år. SalesByte hjälper er att båda göra en automatisk och personlig uppföljning samt underlättar för personalen att ta tag i den viktiga manuella uppföljningen.

Moduler för hela kundresan

Ni väljer själva vart SalesByte skall hjälpa er konvertera kunden vidare till nästa steg. Allt i harmoni med ert affärssystem!

^
Var snabbast på marknaden

SVAR PÅ LEADFORMULÄR

Kunden får välkomstmeddelande från en säljare inom några minuter från det att ert hemsideformulär fyllts i. Detta gör att ni är först på bollen oavsett om säljaren når kunden via telefon eller mail först flera timmar senare. Algoritmer ser till att rätt säljare matchas med kunden, och att ni tar täten.

^
Ta första samtalet

BOKA MÖTET

SalesByte hjälper er säljare att konvertera förfrågan till en faktisk dialog, oavsett om det handlar om ett webmöte eller hembesök.

^
Få kunden att inte kunna motstå

PRESENTERA ER OFFERT

Ge kunden en, eller flera offerter att välja mellan. Importera filerna enkelt från er nuvarande offertgenerator. De paketeras i ett snyggt och säljande gränssnitt!

^
Allt på ett ställe

REVIDERINGAR & TILLÄGGSFILER

Behöver offerten revideras, eller vill kunden ha mer information. Inga problem! Kunden får allt på samma ställe och behöver aldrig mer leta bland versioner i sin mailkorg.

^
Automatiskt stöd mot affär

AUTOMATION & E-SIGNERING

Med den smarta nurturing-modellen ser ni till att kunden har ert erbjudande top of mind hela vägen. Kanske tas beslutet med en partner i soffan framför Netflix? När kunden bestämt sig skriver hen på tryggt och enkelt med BankID. Ingen mer handpåläggning behövs!

^
Ta affären till leverans

YTTERLIGARE DOKUMENT?

Finns det ett steg två i er försäljning? Lägg upp fler dokument för visning och eventuell e-signering.

^
Håll kontakten

POST SALES

Att se kunden även efter ett köp är viktigt. Skicka ett tack, be om feedback eller erbjud tilläggsprodukter.

verktyg #1 för konsumentsälj

Vi vet att aktiv försäljning inte är att slänga fram pennan på avtalet. Det är hårt arbete som sträcker sig mellan prospekteringsfasen till ett avtalsförfarande. Därför är e-signeringen bara en del av det totala värde SalesByte erbjuder dig och er kund. Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni enkelt stärker er säljprocess fram mot avslut. Implementationen ingår!

30 dagar gratis!

Prova systemet gratis i 30 dagar. Vi står för allt arbete!