fbpx
Välkommen till

Vår story

SalesByte är teknikbolaget som har sitt ursprung i Chalmers innovativa värld. Bakom bolaget står grundarna Johan och Oliver som ihop med teamet varje dag jobbar för att göra våra kunders personliga kundkontakter mer lukrativa.

Ett frö såddes

Vi backar tillbaka till 2018 då medgrundaren Johan skulle köpa en luftvärmepump till sitt hem. Likt många privatköp var detta något man som konsument inte kan jättemycket om och därför tar in rådgivning. Efter att ha kontaktat e-handlare och fysiska handlare beställde han tillslut en värmepump. Dock ansåg han hela processen haltade då så gott som alla bolag var dåliga på att ge honom information på ett bra sätt,  följde inte upp eller ens gav honom en direkt köpkanal. Där föddes idén till SalesByte!

Grundare och VD för Salesbyte privatköp
vår VD presenterar SalesByte för investerare, inklusive Chalmers.

Chalmers som delägare

Med det innovativa konceptet SalesByte vann Johan och Oliver 2019 Chalmers årliga pitchtävling och kort därefter investerade Chalmers även i verksamheten. Idag ägs bolag av de två grundarna, Chalmers och affärsänglar med lång erfarenhet inom e-handel. Målsättningen är tydligt. Att skapa fler affärer för våra kunder genom att hjälpa dem nå brillians i kundbemötandet. Detta utan säljutbildningar, massor av admin eller förändrade processer.

Innovation som hjälper

Idag används SalesByte hos stora som små aktörer inom diverse produktvertikaler. Det säljs allt mellan gymkort, elavtal, möbler och dyra tekniska produkter som just värmelösningar. Gemensamt för alla våra partnerbolag är att de tror på enkelhet för kunden i köpprocessen, oavsett om det är så att man säljer med hembesök eller har kontakt med sina potentiella kunder via telefon, chatt med mera.

Personer skriver på dator.
Smartphone visar upp systemet och automatisk uppföljning.

Låt oss guida dig mot en effektivare kundservice och en ökad försäljning.

Rulla till toppen

E-handel | Få en demo

Fyll i dina uppgifter så får du en demo via SMS.